Werk met een NetSuite-partner

Ben je bezig met ERP-selectie en staat NetSuite op je wensenlijst? Of werk je al met NetSuite en wil je begeleiding bij het verder ontwikkelen van het systeem? Dan is het inschakelen van een NetSuite-partner zoals Fortiqo een logische keuze. Samen creëren we een solide IT-fundament waarmee je weer jaren vooruit kan.

gear

Waarom kies je voor een NetSuite-partner?

Werken met een NetSuite-partner geeft je snelheid, zekerheid en gemak. NetSuite is een uitgebreid ERP-systeem, waar je veel kanten mee op kan. Door samen te werken met een partner, weet je zeker dat jouw ERP-traject slaagt. We begeleiden je van A-Z, helpen je om de juiste keuzes te maken en zorgen dat je ook tijdens de implementatie focus houdt op jouw business.

Een NetSuite-partner ontzorgt

Als NetSuite-partner nemen we je werk uit handen en bieden we houvast gedurende het hele ERP-traject. Dit begint met eerlijk advies over de match van NetSuite met jouw bedrijf, demo’s, uitleg en een doordachte werkwijze. We richten NetSuite voor je in, trainen gebruikers, migreren gegevens en zorgen dat bij livegang alles goed staat. Daarna bieden we support voor gebruikers, zodat eventuele vragen snel zijn opgelost.

Uitgebreide kennis en ervaring

Een NetSuite-partner brengt een vracht aan kennis en ervaring met zich mee. We kennen NetSuite van binnen en buiten, waardoor we de processen samen gelijk goed kunnen inrichten. Ook heeft een partner vaak specifieke kennis van bepaalde branches. Bij Fortiqo zijn dat onder andere de Groothandel- en Productie-sector. Al jarenlang hebben we de voor deze branches typische wensen en uitdagingen voor veel bedrijven opgelost. Daardoor weet jij zeker dat je juiste en passende adviezen en praktijkvoorbeelden van ons krijgt aangereikt. Ook weten we als geen ander wat er nodig is om een project tot een goed einde te brengen.

SelectiefaseTijdens je selectie staan we je graag bij met informatie en demo’s ImplementatieWe helpen je vakkundig en snel live op basis van een vooraf gedefinieerd plan. Support & optimalisatieNa livegang helpen we je graag mee met support en optimalisatie.

Fortiqo hanteert een gestructureerde werkwijze, gebaseerd op ruim 15 jaar ervaring met ERP-implementaties.

Sparringpartner

Bedrijven investeren vaak in een (nieuw) ERP-systeem om doelen als procesinnovatie, efficiënter werken en concurrentievoordeel te realiseren. Dan is het maar wat fijn om te kunnen sparren met een kennispartner die dit soort ambities al vaker heeft verwezenlijkt bij vergelijkbare bedrijven. Ook kan zo’n partner veel kennis overdragen naar jouw mensen, zodat zij efficiënter kunnen werken.

Assortiment met oplossingen

Voor specifieke wensen werkt een NetSuite-partner met een selecte set van bewezen oplossingen. We bieden zelf ontwikkelde oplossingen en oplossingen van gerenommeerde leveranciers waarmee we korte lijnen hebben. Denk bijvoorbeeld aan integraties, specialistische apps of complete WMS-systemen. Voor jou als klant betekent dit extra snelheid en zekerheid. Mocht je voorkeur hebben voor andere specifieke oplossingen, dan is dit uiteraard bespreekbaar.

Hoe Fortiqo dit aanpakt

NetSuite-partner Fortiqo is een gedreven en betrouwbare samenwerkingspartner. Al ruim 15 jaar innoveren we kernprocessen zoals Finance, CRM, Logistiek, Projecten en Productie met behulp van ERP-software. Wij werken graag nauw samen op een open en transparante manier. We stellen ons nuchter, pragmatisch en flexibel op. Naast professionaliteit is ook veel ruimte voor persoonlijke aandacht en werkplezier. Dit zijn wat ons betreft belangrijke ingrediënten voor een prettige en vruchtbare samenwerking voor de lange termijn.

Bekijk onze brochure Neem contact met ons op

  • Jouw partner voor innovatie
  • Focus op je business
  • 15 jaar ervaring in ERP
  • Gedreven en Betrouwbaar
  • Samen werken aan een duurzame relatie
  • We geven tegengas wanneer nodig
  • Persoonlijke aandacht

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.