Integraties

NetSuite biedt standaard uitgebreide ondersteuning voor de diverse onderdelen van je bedrijf. Je haalt nog meer uit NetSuite door de cloudsoftware te koppelen met andere systemen. Zo kan je gegevens delen met andere bronnen en één geintegreerde ervaring creëren. Dit vergemakkelijkt de samenwerking binnen de keten en verrijkt de klantervaring. NetSuite biedt je de modernste technieken en tools voor elke integratie.

gear

NetSuite: een open platform

NetSuite is een open platform en daarmee uitermate geschikt voor integratie. Best-of-breed is een opkomende trend. Hierbij werk je met (vaak) cloudgebaseerde software die goed is in een specifiek onderdeel. NetSuite is de kern van zo’n IT-landschap, waar alle financiële en logistieke transacties verwerkt worden. Binnen Fortiqo is er veel ervaring met het integreren van andere aanwezige applicaties. Integreren kan via partners, een eigen ontwikkelde koppeling of SuiteApps. Per situatie bepalen we samen met jou wat de beste oplossing is voor een integratievraagstuk.

Loop voorop door slimme integratie

Integratie is belangrijk bij voor alle bedrijfsonderdelen. Door slim informatie uit te wisselen met andere systemen kun je gemakkelijker samenwerken met dienstverleners en leveranciers. Ook kun je de klantervaring op externe systemen naar een hoger niveau tillen door relevante gegevens zoals klantdata, prijzen en voorraadinformatie te delen. Hieronder lees je meer over praktijkcases met betrekking tot integratie.

Toon meer of minder

Altijd de juiste tools voor iedere integratie

Integraties voeren wij uit via moderne software (middleware) waarmee we de volledige controle hebben over het integreren van systemen. We maken hierbij gebruik van de nieuwste technieken en hebben voor elke integratie de juiste tools. Wij ontzorgen jou hierbij volledig door zowel de integratiesoftware als de integratieflows te beheren.

Toon meer of minder
  • Geen dubbele invoer met EDI/UBL
  • Integreer online verkoopkanalen met NetSuite
  • Werk papierloos in het magazijn
  • Wissel informatie uit met servicemonteurs
  • Modernste tools en technieken voor integreren
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.