NetSuite-prijzen

Wil je weten naar de NetSuite-prijzen voor jouw bedrijf? Hieronder lees je hoe de prijzen van NetSuite zijn opgebouwd. En met onze NetSuite Prijscalculator bereken je eenvoudig een persoonlijke prijsindicatie!

Bereken jouw prijs

gear

Prijsmodel van NetSuite

De prijzen van NetSuite zijn volledig afhankelijk van het aantal gebruikers, modules, integraties, contractduur en meer. De prijzen variëren dus van bedrijf tot bedrijf. De NetSuite-prijzen is gebaseerd op een abonnementsmodel, waarbij je de licentie jaarlijks of met langere tussenpozen kan verlengen. Er zijn ook verschillende bundels van NetSuite beschikbaar.

NetSuite-prijzen: vast en variabel bedrag

Het gebruik van NetSuite reken je af tegen een transparant tarief per maand. De NetSuite-prijzen kent een vast en variabel deel. Het vaste deel van het maandbedrag is gerelateerd aan het gebruik van de basismodule en eventuele aanvullende modules. De variabele component van het maandbedrag wordt berekend op basis van het aantal gebruikers dat met NetSuite werkt.

Bereken jouw NetSuite-prijs

Ben je benieuwd naar de prijs van NetSuite voor jouw bedrijf? Op basis van het aantal gebruikers, branche, totaal aantal medewerkers en een aantal andere gegevens berekenen we met alle plezier jouw NetSuite-prijs. Ga voor een grofmazige prijsindicatie naar onze prijscalculator.

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

  • Eén vast bedrag per maand
  • Verschillende bundels beschikbaar
  • Vast bedrag voor basismodule en modules
  • Variabel bedrag o.b.v. aantal gebruikers
  • Prijscalculator: bereken jouw NetSuite-prijs

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.