NetSuite – Abonnementen

NetSuite Abonnementen automatiseert terugkerende transacties in NetSuite en het hele facturerings- en betalingsproces. Verkoop, service en financiën naadloos met elkaar samen om abonnementen te beheren en te factureren. De software biedt maximale flexibiliteit in de vastlegging van jouw abonnementsvormen, tarieven en specifieke voorwaarden. Je hebt altijd een compleet en actueel overzicht van je klanten. Ontdek kansen om de relatie te verstevigen en meer omzet te genereren!

 

gear

Abonnementsproces intelligent beheren

NetSuite Abonnementen is intelligente software voor het beheren van het abonnementsproces. Je kan verlengingen automatisch plannen. Of vooraf herinneringen instellen zodat je kansen voor upselling en cross-selling tijdig kan opvolgen. Beheer upgrades en downgrades en factureer klanten op de dag van de maand van hun voorkeur. Geef de klant de optie om het abonnement te verlengen, pauzeren, upgraden en wijzigen. Door de krachtige factureringslogica kan je facturen met terugkerende intervallen automatisch genereren en verzenden. Proefperiodes, add-ons, kortingen, opschorten, annuleren: met Abonnementen in NetSuite verloopt het geautomatiseerd beheren van terugkerende bestellingen, facturen en klantbetalingen soepeler en probleemloos.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Definieer je abonnementen

NetSuite is zo ingericht dat je abonnementen zo efficiënt mogelijk kunt vastleggen. Via de abonnement stamdata kun je voor een groot aantal parameters standaardwaarden vastleggen. Bij het daadwerkelijk aanmaken van een abonnement voor een klant kun je uiteraard nog afwijken van de standaard parameters.

toon meer over definities

Van lead tot abonnement

Abonnement zijn vaak het resultaat van een intensieve sales cycle. Doordat de CRM functionaliteit van NetSuite volledig geïntegreerd is met de order-to-cash en abonnementen functies van NetSuite hoef je gegeven gelukkig nooit dubbel in te voeren. Bied abonnementen aan via opportunity’s en offertes zodat je zicht houdt op je verkoopkansen.

toon meer over CRM en abonnementen

Facturatie

NetSuite helpt jou bij het maken van de juiste facturen voor jouw abonnementen. Je krijgt inzicht in de consumptie van het abonnement waarbij je direct inzicht hebt in de gemaakte facturen. Upselling of wijzigingen op je contracten kun je overzichtelijk doorvoeren waarna NetSuite zorg draagt voor de facturatie!

toon meer over facturatie
  • Abonnementen geïntegreerd met CRM
  • Templates helpen je efficiënt te werken
  • Personaliseer abonnementen
  • Wijzigingen altijd traceerbaar
  • Verleng abonnementen snel en makkelijk
  • Factureer automatisch
  • Registreer de omzet in de juiste periodes

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite Abonnementen (Engels)
NetSuite helpt jou grip op je abonnementen te houden
NetSuite Omzetherkenning (Engels)
Zorg dat je omzet altijd op het juiste moment geboekt wordt met NetSuite
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.