Zakelijke dienstverlening

NetSuite ERP-cloudsoftware als effectieve oplossing voor de zakelijke dienstverlening? Zeker in combinatie met Fortiqo als als implementatiepartner! NetSuite biedt krachtige mogelijkheden op gebied van internationalisering, projecten en abonnementen. Fortiqo helpt al  ruim 15 jaar dienstverleners om beheersbaar te groeien en grip te houden op hun administratieve processen. Hoe jij als klant deze synergie ervaart? Doordat je een passende en bewezen oplossing geleverd krijgt. Via een voorspelbare en gedegen implementatie.

gear

NetSuite en Fortiqo voor zakelijke dienstverlening

De zakelijke dienstverlening is de grootste bedrijfstak in Nederland. Globalisering speelt in deze sector een belangrijke rol in relationeel en commercieel opzicht. Krapte op de arbeidsmarkt is een van de meest voorkomende obstakels. Dit tekort van expertise vraagt om efficiëntere processen. Dit terwijl veel ondernemingen worstelen met de omslag naar digitale processen, zoals projectregistratie, urenverantwoording, planning, CRM en facturatie.

toon uitdagingen

Onze oplossing voor de zakelijke dienstverlening

NetSuite heeft voor ondernemingen in de zakelijke dienstverlening een sterk platform ontwikkeld met uitstekende groei- en administratiemogelijkheden. Duizenden klanten genieten van de uitgebreide mogelijkheden en kunnen naadloos inspelen op de veranderende markt. Hieronder de belangrijke functionaliteit voor de zakelijke dienstverlening:

  • Internationaal zakendoen
  • Administratieve processen digitaliseren
  • Project-items snel en eenvoudig vastleggen
  • Financiële en planmatige grip op projecten
  • Abonnementen slim beheren en factureren
  • Klantrelaties beheren van lead tot referentie
  • Financieel overzicht over de hele organisatie

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.