Vervoerders aansturen

Wissel automatisch vervoersgegevens uit tussen NetSuite en je vervoerder(s) via onze koppeling met Transsmart. Het hele verzendproces stuur je aan vanuit NetSuite, van het selecteren van de best passende vervoerder tot en met track & trace. Dit scheelt je natuurlijk veel tijd. Bovendien krijgt de klant  automatisch actuele verzendinformatie met track & trace. Jij hebt altijd actueel inzicht in de status van al je zendingen via alle vervoerders.

gear

Transsmart: verzendproces automatiseren

Met de verzendsoftware van Transsmart kan je zendingen boeken, etiketten afdrukken en de notificatieberichten met track & trace volledig automatiseren. Via de koppeling houd je vanuit Netsuite naadloos contact met de vervoerder(s). Transsmart ondersteunt meer dan 400 vervoerders wereldwijd.

Bekijk video

Meerdere vervoerders

Binnen Transsmart worden de vervoerders waarmee je samenwerkt gedefinieerd, inclusief de verschillende service levels. Staat je vervoerder niet genoemd? Kom dan met ons in contact om de mogelijkheden te bespreken.

toon meer informatie

Meld zendingen gemakkelijk aan

Vanuit het zendingenoverzicht van Transsmart kunnen zendingen snel en gemakkelijk worden aangemeld bij de vervoerder. Bij het klaarmaken van de zendingen wordt alle beschikbare data overgenomen uit de klantorder of de zending zodat je geen gegevens dubbel hoeft in te voeren.

toon meer functionaliteit
  • Alle vervoerders aansturen vanuit NetSuite
  • Stuur track & trace naar klanten
  • Werk sneller en minimaliseer fouten
  • Print etiketten en verzenddocumenten
  • Haal POD-informatie (proof of delivery) op

Video

Met onderstaande demo-video krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan

Transsmart geïntegreerd met NetSuite

Bekijk hier hoe je zendingen kunt verwerken vanuit NetSuite.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.