Dashboards & Analytics

NetSuite Analytics biedt je geïntegreerde tools voor diepgaande analyses van je bedrijf. Zodat je je bedrijf nog succesvoller kan maken. De inzichten zijn gebaseerd op gegevens die je kan vertrouwen en waarop je belangrijke beslissingen kan baseren. Gebruikers hebben alle flexibiliteit om hun eigen rapporten samen te stellen. Zo kan iedereen grip houden op wat er in gebeurt in het bedrijf, afdeling of team.

gear

Geïntegreerde tools voor geavanceerde data-analyse

Veel bedrijven maken nog op grote schaal gebruik van spreadsheets voor het analyseren van hun gegevens. Maar spreadsheets zijn foutgevoelig, kosten veel tijd en vormen een beveiligingsrisico. Bovendien is realtime analyse niet mogelijk. Daarom is er SuiteAnalytics: een geïntegreerde oplossing voor geavanceerde data-analyse. De tool biedt uitgebreide analysemogelijkheden, ook geschikt voor onervaren gebruikers. Geavanceerde criteriafilters, realtime visualisaties, drag & drop: het is allemaal beschikbaar.

Bekijk video

Alle informatie binnen handbereik

Zonder goede data geen rapportages en krachtige analyses. Door de uitgekiende opzet van NetSuite is alle data centraal beschikbaar en kun je realtime consolideren over meerdere (internationale) entiteiten.

toon meer over data

SuiteAnalytics

NetSuite beschikt over een groot aantal voor gedefinieerde cockpits met allerlei dashboards en KPI’s. Naast deze cockpits wordt NetSuite standaard geleverd met een rijke set aan rapportage en analysemogelijkheden. Kies de juiste rapportagetool, afhankelijk van het inzicht dat je wilt krijgen.

toon meer over SuiteAnalytics
  • Altijd en overal inzicht in je bedrijf
  • Volledig geïntegreerd in je ERP
  • Eén databron voor alle bedrijven/processen
  • Veilige toegang tot gevoelige data
  • Real-time consolidatie
  • Analyses delen met andere gebruikers

Video

Met onderstaande demo-video krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan

NetSuite SuiteAnalytics

Met NetSuite heb je altijd en realtime inzicht in je bedrijfsdata
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.