Aanpassen & Uitbreiden

NetSuite kan je naar eigen wens aanpassen en uitbreiden. Zo kan je de standaard software nauw laten aansluiten op de processen in jouw bedrijf. Het mooiste is dat je geen ontwikkelaar of technisch consultant nodig hebt! Stroomlijn en automatiseer zelf processen met de Workflow Designer. Of wissel gegevens uit met andere applicaties via de standaard API. Je realiseert het met customizing. Zonder verregaand maatwerk.

gear

Innovatieve oplossingen toevoegen

Met het ingebouwde SuiteCloud®-platform biedt NetSuite krachtige mogelijkheden om innovatieve oplossingen toe te voegen en de gebruikerservaring te verbeteren. Klanten, partners en externe ontwikkelaars kunnen oplossingen naar wens aanpassen, uitbreiden en integreren. Als de aanpassingen zijn ontwikkeld volgens de NetSuite-richtlijnen, worden deze automatisch meegenomen bij elke nieuwe productrelease en voorkom je een lock-in voor een bepaalde versie. Je kan gebruikmaken van drag & drop, krachtige scriptgestuurde aanpassingen en toegang op API-niveau tot elk gegevenselement.

Aanpassingen in een handomdraai

Consultants en applicatiebeheerders kunnen gemakkelijk binnen NetSuite aanpassingen en uitbreidingen maken. Dit kunnen ze volledig zelfstandig doen zonder dat je hier een technisch consultant of programmeur voor hoeft in te schakelen.
toon meer over aanpassingen

Workflows

NetSuite beschikt over een krachtige workflow designer waarmee je zonder programmeerkennis aanpassingen of uitbreidingen kunt maken in NetSuite zodat je processen beter gestroomlijnd worden. Hieronder vind je een aantal toepassingen van workflows.
toon meer over workflows

Data-uitwisseling

In veel gevallen kan het wenselijk zijn om data uit NetSuite te delen met andere systemen. Of je wilt juist data vanuit een ander systeem toevoegen aan NetSuite. Denk bijvoorbeeld aan het koppelen van een E-commerce platform. Hierbij wil je wellicht artikelen en voorraad vanuit NetSuite aanbieden aan het E-commerce platform. Bij het verwerken van een geplaatste order op het E-commerce platform wil je juist de order overnemen in NetSuite. NetSuite beschikt over een uitgebreide API om al je integratievraagstukken te kunnen invullen.

toon meer over data-uitwisseling

Ontwikkelen

Soms kan een proces niet worden ingevuld met de standaard NetSuite functionaliteit. Met de uitbreidingsmogelijkheden van NetSuite kan de werking worden aangepast met customizing zonder vergaand maatwerk. Ook met customizing kun je altijd gebruik maken van de laatste versie van NetSuite.

toon meer over ontwikkelen

Demo

Met de informatie op deze pagina krijg je hopelijk een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan
  • Aanpassen zonder programmeren
  • Gemakkelijk velden en tabellen toevoegen
  • Formulieren uitbreiden met eigen tabs en velden
  • Gebruik de krachtige Workflow Designer
  • Andere systemen integreren via de API
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.