NetSuite – Projecten

Met Project Management in NetSuite houd je grip op de planning en de resultaten van projecten. Krijg overzicht van de uit te voeren werkzaamheden. Houd controle over de kosten, opbrengsten en winstgevendheid van projecten. Ontdek kansen om de productiviteit en efficiency verder te verbeteren. Met de handige tools van NetSuite kan je meer projecten succesvol opleveren. Met als resultaat: meer tevreden klanten en minder niet-factureerbare werkzaamheden!

gear

Samen projecten uitvoeren en beheren

In NetSuite zijn projectbeheer, voortgangsmeting en rapportages geintegreerd in één cloud-ERP-systeem. Zo kunnen projectmanagers en teamleden altijd en overal samenwerken. Eventuele problemen kan je tijdig ontdekken en oplossen via realtime KPI’s en dashboards. De projectgegevens zijn toegankelijk voor alle belanghebbenden in je organisatie.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Administreer projecten

Met de basis projectenfunctionaliteit van NetSuite houd je overzicht op alle relevante projectactiviteiten zoals orders, facturen en incidenten. Je kunt onkosten, uren en materialen boeken op een project en deze gemakkelijk factureren.

toon meer over het administreren van projecten

Uitgebreid projectmanagement

Je hebt waarschijnlijk meer wensen op het gebied van projectmanagement naar gelang er meer omzet wordt gegenereerd met projecten. Met de geavanceerde projecten module heb je de beschikking over de basisfunctionaliteit aangevuld met onderstaande uitbreidingen.

toon meer over uitgebreid projectmanagement

Financieel projectmanagement

De projectenmodule van NetSuite is volledig geïntegreerd met de financiële administratie. NetSuite heeft alle functionaliteiten om jou te helpen alle kosten en opbrengsten van een project te verwerken in de financiële administratie. Zo zie je niet alleen het resultaat in begrootte uren t.o.v. de gerealiseerde uren maar ben je ook in staat om snel vanuit de verlies- en winstrapportages het resultaat van een project in te zien.

toon meer over financieel projectmanagement
  • Registreer uren, materialen en onkosten
  • Beheer resources via grafisch planbord
  • Snel werken met projecttemplates
  • Creëer Gant Charts voor extra overzicht
  • Stel facturatieschema’s op
  • Budgetteer en vergelijk voor- en naculcatie
  • Bewaak onderhanden werk (OHW), kosten en omzet

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite SuiteProjects (Engels)
Deze demo-video geeft je een indruk van de mogelijkheden op het gebied van projectfunctionaliteit in NetSuite
NetSuite Tijd en onkosten registratie (Engels)
Bekijk hier hoe je eenvoudig tijd kunt en onkosten kunt registreren in NetSuite
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.