Infrastructuur

Bij NetSuite is je data in veilige handen. Het gegevensbeheer, de beveiliging en de beschikbaarheid is van het hoogste niveau. Je mag ook niets minder verwachten van 's werelds grootste cloud ERP-leverancier, die het vertrouwen heeft van meer dan 24.000 klanten. De cloud-infrastructuur van NetSuite is erop ingericht om ook de beschikbaarheid van jouw bedrijfskritische ERP-, CRM en e-commerce-toepassingen te kunnen garanderen.

gear

Werk binnen een veilige en groene infrastructuur

Met NetSuite heb je geen omkijken naar de beveiliging van je bedrijfsgegevens. NetSuite is in het bezit van strikte beveiligingscertificeringen om jouw toepassingen veilig te kunnen beheren. Daar komt bij dat NetSuite continu beveiligingscontroles uitvoert volgens strenge protocollen. Keurmerken en controlemechanismen die voor bedrijven economisch niet haalbaar zijn om zelf in huis te halen voor on-premise implementaties. Tot slot helpt NetSuite bedrijven ook om groener te worden. Door de milieuvriendelijke benadering van software daalt het energieverbruik en daarmee ook de CO²-uitstoot.

Bekijk video

Veiligheid en betrouwbaar

Wanneer je gebruik maakt van een Cloud-ERP oplossing dan wil je weten dat de toegang tot je data goed geregeld is. Sinds 1998 heeft NetSuite een infrastructuur die berekend is op het veilig hosten van bedrijfskritische applicaties.
toon meer over veiligheid en betrouwbaarheid

Beschikbaarheid en datamanagement

NetSuite garandeert een beschikbaarheid van 99,5% voor de toegang tot de applicatie. Over de afgelopen 5 jaar heeft NetSuite een beschikbaarheid gerealiseerd van 99,96%, ruim boven de SLC (Service Level Commitment) van 99,5%.
toon meer over beschikbaarheid en datamanagement

Ga slim om met energie

De cloudlevering van NetSuite stelt jou staat om het energieverbruik en de kosten aanzienlijk te verminderen in vergelijking met het onderhouden van eigen servers en serverruimtes. NetSuite helpt je hierdoor niet alleen geld te besparen, maar ook groener te worden. Deze milieuvriendelijke benadering van software resulteert in een lager algemeen energieverbruik, minder uitstoot en slimmer nadenken over het beheer van technologie.

  • Focus op jouw business, niet op IT
  • NetSuite altijd en overal beschikbaar
  • Gegarandeerde beschikbaarheid van 99,5%
  • Beveiliging volgens de hoogste standaarden
  • Certificering volgens industriestandaarden
  • Data wordt redundant opgeslagen

Video

Met onderstaande introductie-video krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan

On-premise vs Cloud-ERP

De video gaat in op de verschillen tussen On-premise en Cloud-ERP
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.