Groothandel & distributie

Als groothandel of distributiebedrijf moet je zeker kijken naar NetSuite cloudsoftware en Fortiqo als implementatiepartner. NetSuite omdat het ERP-pakket sterk is in logistiek, e-commerce en integratie met andere verkoopplatformen. Fortiqo omdat we al ruim 15 jaar handelsbedrijven helpen bij het stroomlijnen van processen en het verbeteren van hun klantervaring. Hoe jij als klant deze synergie ervaart? Doordat je een passende en bewezen oplossing ontvangt. Die je geleverd krijgt via een voorspelbare en gedegen implementatie.

gear

Groothandel & distributie

De wereldwijde opmars van digitalisering heeft veel impact op de groothandel van vandaag. Businessmodellen veranderen, markten zijn competitief en de eisen die gesteld worden zijn hoger dan ooit. Het belang van data is niet meer weg te denken en klanten verwachten steeds meer ontzorging en snellere leveringen. Nieuwe technieken als sensoren bieden nieuwe kansen om naast producten ook dienstverlening aan te bieden. Online presentatie begint steeds verder door te dringen in het B2B-landschap en grote platformen bieden mogelijkheden om nieuwe doelgroepen te bereiken.

toon trends

NetSuite voor Groothandel & Distributie

NetSuite heeft voor de moderne groothandel een sterk platform ontwikkeld met uitstekende integratiemogelijkheden. Duizenden klanten genieten van de uitgebreide mogelijkheden en kunnen naadloos inspelen op de veranderende behoeften. Hieronder de belangrijke functionaliteit voor groothandels:

  • Integratie met B2B/B2C e-commerce
  • Gestroomlijnde orderverwerking
  • Dicht op je klant met krachtige CRM
  • Slimme tools voor voorraadbeheer
  • Financieel overzicht over de hele organisatie
  • Integratie met online verkoopplatformen
  • Optimale logistiek met geïntegreerd WMS

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.