NetSuite CRM

NetSuite – CRM

NetSuite CRM geeft je realtime een compleet overzicht van jouw klanten en leads. Met de Customer Relationship Management (CRM) -software van NetSuite heb jij de tools om al je relaties op een persoonlijke manier optimaal te bedienen. Zelfs als je klantenbestand groeit naar honderden of duizenden klanten.

gear

Geavanceerde CRM voor proactief verkopen

NetSuite CRM is jouw persoonlijke assistent om klanten gedurende hun hele levenscyclus proactief van dienst te zijn. Van lead tot verkoopkans, verkooporders, uitvoering, verlenging, cross- en upselling en support. Uiteraard beschik je over de traditionele CRM-mogelijkheden: Sales Force Automation, Klantenservice en Marketingautomatisering. Maar ook Offertes, Orderbeheer, Commissies, Verkoopprognoses en geïntegreerde E-commerce staan tot je beschikking. En dit alles geïntegreerd in één cloud-ERP-oplossing!

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

NetSuite CRM, van lead tot verkooporder

NetSuite CRM stelt je in staat om het acquisitieproces in de grip te houden: Vanaf het eerste contactmoment tot het moment dat de order wordt ingelegd. Combineer stamgegevens, documenten en activiteiten om verkoopkansen om te zetten naar winst.

meer van lead tot verkooporder

Sales Force Automation

Met NetSuite CRM krijg je meer grip op geplande en verwachte omzet. Je kan deze uitgebreid analyseren, rapporteren en waar nodig bijsturen. Dat alles terwijl je tegelijkertijd de commissie van medewerkers registreert en nieuwe leads sneller en efficiënter aan je verkoopteams worden toegewezen.

meer over Sales Force Automation
NetSuite CRMNetSuite CRM: voorbeeld van omzetrapportage per verkoopmedewerker

Aftersales

Het is natuurlijk mooi om zaken aan je klanten te verkopen. Als er vragen of opmerkingen zijn, sta je uiteraard ook voor hen klaar. Hoe fijn is het als je dit in NetSuite CRM centraal kunt vastleggen? En dat je direct de originele order en andere handige gegevens binnen handbereik hebt?

meer over Aftersales
NetSuite aftersales case managementEen voorbeeld van een aftersales case in NetSuite

Marketing Automation

Het aanboren van nieuwe leads is essentieel voor iedere onderneming. Met NetSuite Marketing Automation heb je de juiste tools in handen om campagnes te starten, leads efficiënt te beheren en meer uit je bestaande klanten te halen.

meer over Marketing Automation

Voor meer informatie kan je onderstaande video’s bekijken. Bekijk ook eens de website van NetSuite.

  • Uitgebreide CRM - bínnen je ERP!
  • Overzicht van leads, opportunity's, offertes
  • Gesprekken, taken, campagnes plannen
  • Uitgebreide verkoopprognoses opstellen
  • Commissies voor medewerkers instellen
  • Casemanagement voor aftersales

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Data Sheets
NetSuite CRM

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite CRM (Engels)
Bekijk het volledig geïntegreerde CRM in NetSuite
NetSuite Marketing
NetSuite's Marketing Campagne Management
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.