NetSuite – Financieel

In NetSuite wordt het financieel beheer dagelijks door tienduizenden organisaties wereldwijd gebruikt voor het snel boeken van financiële transacties, voor het rapporteren en voor compliance. Doordat je werkt op één platform in de cloud, heb je realtime inzicht in de financiële prestaties van je bedrijf, van geconsolideerd niveau tot op het niveau van de afzonderlijke transacties.

gear

Geïntegreerd financieel beheer

De software voor financieel beheer in NetSuite is naadloos geïntegreerd met alle functies van NetSuite orderbeheer, voorraadbeheer, CRM en e-commerce. Zo heb je alle tools in handen om bedrijf kritische processen te stroomlijnen, zoals offerte-tot-betaling. De software versnelt de financiële periodeafsluiting, bespaart kosten en stroomlijnt omzet-management. Alle medewerkers werken met de financiële, verkoop- en klantgegevens uit één en dezelfde bron. Uiteraard worden transacties real-time verwerkt in de administratie en is het mogelijk om vanuit rapportages door te klikken tot transactieniveau.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

One World

Met NetSuite One World is het mogelijk om meerdere financiële entiteiten binnen één omgeving te administreren. Profiteer daarnaast van de ingebouwde real-time consolidatie functies om gemakkelijk te rapporteren op groepsniveau.

toon meer over One World
Visualisatie van de mogelijkheden met NetSuite OneWorld

Financieel management

Met NetSuite krijg je de beschikking over een groot aantal tools om meer grip te krijgen op te krijgen op je cashflow en de financiële prestaties van het bedrijf. Met de tools van NetSuite kun je afscheid nemen van je Excel sheets en is alle relevante informatie beschikbaar met een druk op de knop.

Tip: in onze whitepaper “De Zeer Effectieve CFO” ontdek je hoe je als financieel manager je afdeling kan klaarstomen voor de toekomst en hoe NetSuite je hierbij kan ondersteunen.

toon meer over Financieel management

Auditing

Ook binnen het MKB wordt het steeds belangrijker dat je kunt aantonen dat je IT-systemen betrouwbaar zijn en correct zijn ingericht zodat de continuïteit van je bedrijf niet in gevaar komt. Daarnaast is het scheiden van taken en verantwoordelijkheden (segregaton of duties) belangrijk om te zorgen dat er geen fouten worden gemaakt en de kans op fraude minimaal is. NetSuite is uitgerust met een aantal krachtige functionaliteiten die jou helpen om aan de steeds striktere eisen te voldoen.

toon meer over Auditing
Voorbeeld van een workflow in NetSuite

Klantvorderingen

Het debiteurenbeheer binnen NetSuite sluit naadloos aan op leveren van diensten en producten die vastgelegd zijn in orders of abonnementen. Door geautomatiseerd te factureren volgens flexibele factuurschema’s zorg je ervoor dat de cashflow zo optimaal mogelijk blijft.

toon meer over Klantvorderingen

Leveranciersverplichtingen

Een van de belangrijkste taken van crediteurenbeheer is het bewaken van inkoopcontracten en het verwerken van de inkoopfacturen. Wanneer de inkoopcontracten en de inkooporders goed worden geregistreerd binnen NetSuite is het monitoren van contracten en het controleren van contracten een eenvoudige taak!

toon meer over Leveranciersverplichtingen

Betalingen

Met NetSuite verwerk je inkomende en uitgaande betalingen snel en efficiënt met zo min mogelijk handmatige stappen. De (goedgekeurde) facturen en creditnota’s vormen samen met de onkostenregistratie de basis voor het uitvoeren en verwerken van de betalingen.

toon meer over Betalingen
NetSuite debiteurenbeheer cockpit

Vaste Activa

De Vaste Activa functie van NetSuite maakt het mogelijk om verkregen activa te beheren en hierop af te schrijven. NetSuite kan voorstellen doen voor het aanmaken van nieuwe activa records. Via voor gedefinieerde afschrijving schema’s geeft NetSuite voorstellen voor het geautomatiseerd afschrijven van de activa. Naast de meegeleverde afschrijvingsmethodes is het ook mogelijk om zelf nieuwe methodes te ontwikkelen op basis van formules en parameters.

  • Meerdere entiteiten binnen één omgeving
  • Realtime consolideren
  • Wereldwijd up-to-date
  • Voorbereid op IT-audit
  • Snel inzicht in vorderingen
  • Download bankafschriften automatisch
  • Slimme goedkeuring inkomende facturen

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite OneWorld (Engels)
Bekijk de voordelen van NetSuite OneWorld
NetSuite Financiële rapportages (Engels)
Bekijk de financiële rapportage mogelijkheden
NetSuite Vaste activa (Engels)
Krijg inzicht in de vaste activa mogelijkheden van NetSuite
NetSuite Verwerken bankafschriften (Engels)
Bekijk hoe je met NetSuite automatisch afschriften kunt inlezen
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.