NetSuite – Voorraadbeheer

Met Voorraadbeheer in NetSuite kan je je voorraad slim plannen en bijhouden. De software neemt je veel hand- en denkwerk uit handen. Zo kan automatisch op het juiste moment de juiste voorraad worden bijbesteld. Terwijl je je voorraadkosten minimaliseert, kan je blijven voldoen aan de verwachtingen van je klanten en je productiemanager. En je houdt meer tijd over voor het managen van bijzonderheden en structurele verbetering.

gear

Verlaag je voorraadkosten

Bij goed voorraadbeheer zorg je ervoor dat je net genoeg voorraad hebt om aan de vraag te voldoen. Extern voor je klanten en intern voor je productie. NetSuite is rijk aan tools voor bijvoorbeeld het beheren van voorraad op meerdere locaties, veiligheidsvoorraad, bestelpunten en cyclustellingen. En voor het plannen van de vraag en het vervoer.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Beheer je artikelen

Van eenvoudige artikelen tot varianten, meerdere eenheden en stuklijsten; NetSuite heeft een antwoord op iedere uitdaging die je kunt hebben op het gebied van artikelbeheer. In het overzicht hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die NetSuite jou biedt om het artikelbeheer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

toon meer over Artikelbeheer

Eenvoudig matrix artikelen aanmaken met de geïntegreerde assistent

Batches en Serienummers

NetSuite heeft uitgebreide mogelijkheden om voorraden te traceren via batches en serienummers. Bij het registreren van batches en serienummers kun je aanvullende kenmerken zoals de garantie, inslag- of houdbaarheidsdatum vastleggen. Daarnaast is het ook mogelijk om de kostprijs van de voorraad bij te houden per batch of serienummer zodat je beter inzicht hebt in de brutowinst per verkooptransactie.

toon meer over Batches en Serienummers

Verwerk inkomende goederen

Met NetSuite houd je grip op de geplande ontvangsten zodat je precies weet wanneer de goederen gepland staan voor levering. De NetSuite WMS oplossing ondersteund je vervolgens bij het daadwerkelijk registreren van de ontvangsten.

toon meer over Inkomende Logistiek

Containers kunnen eenvoudig worden vastgelegd in NetSuite

Lever snel en tijdig uit

Met NetSuite kun jij orders uitleveren zoals dat past bij jouw organisatie. Van een simpele klik vanuit de klantorder tot het implementeren van een geavanceerde, pick, verpak en verzend workflow.

toon meer over Uitgaande Logistiek

Stroomlijn je magazijnen

NetSuite biedt alle tools om alle processen omtrent magazijnen aan te sturen vanuit het systeem. Van het vastleggen van BIN-locaties tot het bevoorraden van pick locaties vanuit de bulk.

toon meer over Magazijnbeheer

Bepaal vraag en aanbod

Het juist inschatten van de vraag en hier op inspelen met voldoende aanbod wordt eenvoudig gemaakt met Demand Planning en Supply Plans. Hiermee voorspel of bepaal je de vraag en kun je hier op inspelen met het aanmaken van inkoop- of productieorders.

toon meer over Vraag en Aanbod

  • Kleuren/maten beheren met Artikelmatrix
  • Batchregistratie en serienummers
  • Containers 'onderweg' registreren
  • Verwerk logistieke bewegingen digitaal
  • Leveringen tussen magazijnen
  • Voorspel vraag met historische gegevens
  • Vraag en aanbod matchen met Supply Planning

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Data Sheets
Demand Planning

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

Geavanceerd voorraadbeheer (Engels)
Beheer artikelen optimaal met matrix functionaliteit, batch- en serienummers en het automatisch berekenen van gewenste voorraden, levertijd, etc.
Voorraad planning (Engels)
Hou meer grip op je voorraad, productie en inkoop door slim te plannen
NetSuite Supply Chain Control Tower (Engels)
Bekijk de intelligente risico voorspellingen op bestellingen en verkooporders
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.