Software & Hosting

Voor softwarebedrijven en hosting-aanbieders is de combinatie van NetSuite cloudsoftware en Fortiqo als implementatiepartner een interessante optie. NetSuite is als ERP-pakket sterk in CRM, abonnementen en internationalisering. Ideaal voor een schaalbaar product zoals sofware en hosting! Fortiqo heeft al ruim 15 jaar bij techbedrijven die werken op abonnementsbasis en hun commerciële processen continu verder willen stroomlijnen. Ervaar ook deze synergie door een passende en bewezen oplossing. Die je geleverd krijgt via een voorspelbare en gedegen implementatie.

gear

Software & hosting

Softwareontwikkeling is ondertussen in bijna iedere sector ter wereld geïntegreerd. De ontwikkelingen in software en hosting gaan al jaren pijlsnel. Er zijn kansen om te snel te groeien, maar er is ook hevige concurrentie. Het onderscheid wordt niet alleen met het product of de dienst gemaakt, maar in veel gevallen ook met de klantbeleving. Gestroomlijnde processen zijn hierin een essentieel onderdeel: Naadloos vanaf het commerciële proces tot en met de financiële afhandeling. Software- en hostingbedrijven kunnen innovatie omarmen door online samen te werken met partners en klanten realtime inzicht en toegang in hun systemen te bieden.

toon uitdagingen

NetSuite voor Software & Hosting

NetSuite heeft voor software- en hostingbedrijven een sterk platform ontwikkeld met uitstekende groei- en administratiemogelijkheden. Duizenden klanten genieten van de uitgebreide mogelijkheden en kunnen naadloos inspelen op de veranderende markt. Hieronder de belangrijke functionaliteit voor software- en hostingbedrijven:

  • Ondersteunt snelle internationale groei
  • Ontwikkel je klant met krachtige CRM
  • Financiële en planmatige grip op projecten
  • Abonnementen slim beheren en factureren
  • Partners toegang geven tot NetSuite
  • Omzet toewijzen aan juiste periodes
  • Administratieve processen digitaliseren

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.