NetSuite

NetSuite: #1 Cloud-ERP

NetSuite is ontwikkeld voor MKB-bedrijven om te groeien, bedrijfskritieke processen te stroomlijnen en digitaal te transformeren. Doordat het een echte cloud oplossing is ben je altijd up-to-date en heb je geen omkijken naar IT. Daardoor kan jouw bedrijf zich blijven focussen op zijn kracht en kan je snel en met vertrouwen inspelen op nieuwe marktkansen. Van geavanceerd Financieel Management tot CRM, Projectbeheersing, Vooraadbeheer en nog veel meer, NetSuite ERP biedt jou de essentiële functionaliteiten om groei te versnellen en vernieuwing te stimuleren.

Bekijk onze brochure

gear

NetSuite: de standaard in Cloud ERP

Cloud-pionier NetSuite helpt al meer dan 20 jaar organisaties naar een hoger niveau met online software. De overname door marktleider Oracle eind 2016 zorgde voor nog meer slagkracht en innovatie. Met NetSuite draait je hele bedrijf op één cloud-platform. Daardoor krijg je real-time inzicht in alle bedrijfsprocessen. Servers en software op locatie zijn niet meer nodig, wat zorgt voor lagere IT-kosten. Gebruikers hebben altijd en overal toegang tot actuele gegevens. Je werkt altijd met de laatste versie, waarbij updates naadloos op de achtergrond verlopen.

Wendbaar in veranderende markten

NetSuite is zo flexibel dat je ook in dynamische markten tijdig kan inspelen op nieuwe kansen. Je kan snel en gedegen nieuwe processen inrichten. Bovendien ondersteunt het pakket internationale groei van je onderneming: de software wordt wereldwijd gebruikt in meer dan 190 landen en ondersteunt vele valuta’s, talen en lokalisaties. Met NetSuite ben je klaar voor de toekomst.

Doordat het een echte cloud oplossing is ben je altijd up-to-date en heb je geen omkijken naar IT.

NetSuite dashboard voor directie NetSuite directie cockpit

Snelle implementatie NetSuite door best-practices

De jarenlange ervaringen van klanten zijn gebundeld in best-practices per industrie. Hierbij kun je denken aan vooraf gedefinieerde rollen, processen, dashboards en KPI’s. Dit draagt bij aan een snelle implementatie. En ook aan een efficiëntere bedrijfsvoering en betere processen.

Eén complete schaalbare software suite

Kies zelf met welke modules je wil starten. Naarmate je bedrijf en wensen groeien, kan je extra modules activeren en inrichten. Alle modules zijn integraal onderdeel van het ERP-systeem en werken daardoor naadloos samen. Hierdoor is alle informatie centraal verzameld en beschikbaar voor iedereen. En kijk ook eens op de website van NetSuite.

Bekijk onze brochure Bereken jouw prijs

Waarom NetSuite?

  • 'True-Cloud' platform
  • Meest bewezen wereldwijd
  • Voor flexibiliteit en integratie
  • Altijd actuele software
  • Ingebouwde Analytics (BI)
  • Direct aan de slag
  • Voor ketensamenwerking
  • In 27 talen en in 190+ landen
  • Intercompany en consolidatie

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.