E-commerce

Mogelijk handel je uitsluitend via e-commerce. Of ga je nu van start met een online verkoopkanaal. Wat je strategie ook is, met NetSuite en Fortiqo creëer je een robuuste backoffice. Hiermee beschik je over de tools voor de beste ervaring voor je online klanten. En kan je online orders snel en met minimaal handwerk afhandelen. Zo leg je de basis om je online groeiambities waar te maken.

gear

Een e-commerce oplossing voor ieder bedrijf

Voor nagenoeg elke wens en situatie bieden we een oplossing om je e-commerce activiteiten te integreren met NetSuite. Zo kan je gebruikmaken van het NetSuite Klantenportaal. Of het Magento B2B Portal om je zakelijke klanten online van dienst te zijn. Vanzelfsprekend kunnen wij NetSuite ook integreren met je bestaande B2C of B2B e-commerce platform.

toon e-commerce oplossingen

Waarom juist met Fortiqo?

Langdurige, geldverslindende integratietrajecten die uiteindelijk niet de koppeling opleverden die de klant voor ogen had… Je hoort het regelmatig voorbijkomen. Zeker bij enterprise-systemen zoals NetSuite en Magento zijn de mogelijkheden eindeloos – en de wensen van de klant vaak ook. Als partner móet je daarom de mogelijkheden én beperkingen van integreren weten. En best-practices, zodat je weet wat wel en niet handig is.

Veel van jouw wensen hebben wij al eerder gerealiseerd.

Bij Fortiqo werken consultants met ruim 15 jaar ervaring op gebied van complexe integratievraagstukken. Tientallen klanten gingen je al voor bij het koppelen van ERP-systemen met e-commerce platforms zoals Magento. Daarom hebben we veel van jouw wensen al eerder gerealiseerd. Je krijgt van ons antwoorden waar je wat mee kan. We zijn niet bang om ‘nee’ te zeggen en geven je oplossingen die beter uitpakken voor de lange termijn.

  • Verbeter de klantervaring via online kanalen
  • E-commerce oplossingen voor ieder bedrijf
  • Realiseer (internationale) omzetgroei
  • Experts in E-commerce integratie
  • Zowel B2C als B2B
  • Geef inzicht in voorraad en prijzen
  • Verwerk online bestellingen snel en eenvoudig
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.