NetSuite – Inkoop

NetSuite Inkoop helpt je om tijdig en tegen de beste kosten goederen en diensten in te kopen. Bespaar tijd door de tijdrovende en veelzijdige activiteiten van inkoop zoveel mogelijk te stroomlijnen. Door slimme voorspellingstools kan je de vraag nauwkeurig inschatten en hier met voldoende aanbod handig op inspelen. Zo houd je focus op de strategische kant van inkoop en op structurele verbetering.

gear

Optimaliseer je inkoopproces

NetSuite helpt jou om de inkoopfunctie van je onderneming te stroomlijnen. Met de gebruiksvriendelijke inkoopoplossing kan je het hele procure-to-pay-proces verbeteren. Via de workflows voor goedkeuring en matching ondersteun je interne controles en nalevingsvereisten. Vanuit je inkoopdashboard heb je zicht op realtime informatie over bedrijfsuitgaven en de prestaties van je leveranciers. Zo houd je grip op de actuele aanvraag- en inkoopprocessen.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Inkoopinformatie snel vastleggen

Aanvragen die via telefoon, e-mail, de post, WhatsApp en ‘tig andere kanalen bij je binnenkomen… Inkoop kan je veel tijd en energie kosten. Zeker als je die informatie handmatig moet verwerken. Denk bijvoorbeeld aan raamcontracten, prijsafspraken of gespreksnotities. Dan is het wel zo prettig als deze snel en makkelijk vastgelegd kan worden. Uitgebreide mogelijkheden om afspraken die je gemaakt hebt met leveranciers vast te leggen. Of je nu aanvragen vanuit medewerkers, raamcontracten, prijsafspraken of de inhoud van dat ene telefoontje moet vastleggen, NetSuite voorziet je in de mogelijkheden.

toon meer over het vastleggen van inkoopinformatie

Bepaal vraag en aanbod

Het juist inschatten van de vraag en hier op inspelen met voldoende aanbod wordt eenvoudig gemaakt met Demand Planning en Supply Plans. Hiermee voorspel of bepaal je de vraag en kun je hier op inspelen met het registreren van aanbod in de vorm van inkoop- of productieorders.

toon meer over het bepalen van vraag en aanbod

Beheer je artikelen

Van eenvoudige artikelen tot varianten, meerdere eenheden en stuklijsten; NetSuite heeft een antwoord op iedere uitdaging die je kunt hebben op het gebied van artikelbeheer. In het overzicht hieronder vind je de verschillende mogelijkheden die NetSuite jou biedt om het artikelbeheer zo gemakkelijk mogelijk te maken.

toon meer over het beheren van artikelen

Leveranciersbeheer

Het is belangrijk om fouten en foutgevoeligheden te voorkomen in het inkoopproces. Uiteraard moet dit geen consequenties hebben voor de snelheid waarin u wilt handelen.

toon meer over het beheren van leveranciers
  • Samenwerken met leveranciers
  • Uitgebreide goedkeuringsworkflows
  • Van inkoopverzoek tot betaling
  • Zendingen volgen met Container tracking
  • Altijd inzicht in vraag en aanbod
  • Raamcontracten vastleggen en volgen
  • Koop slim in via offertes

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite Inkoop (Engels)
Hou grip op voorraad en weet precies wat je moet inkopen
NetSuite Supply Chain Control Tower (Engels)
Bekijk de intelligente risico voorspellingen op bestellingen en verkooporders
NetSuite Leveranciersbeheer (Engels)
Deze video laat zien hoe je leveranciers beheert en met hen communiceert
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.