NetSuite – WMS

NetSuite WMS ondersteunt en optimaliseert alle dagelijkse processen in je magazijn. Hiermee kan je de voorraad efficiënter beheren en de voorraadkosten minimaliseren. Door Warehouse Management System (WMS) in NetSuite kunnen medewerkers hun werk efficiënter uitvoeren en worden fouten voorkomen. Elke update in het magazijn wordt automatisch verwerkt in NetSuite. Zo beschikt iedereen binnen en buiten het bedrijf over de laatste voorraadgegevens.

gear

Magazijnprocessen digitaliseren

NetSuite WMS is dé oplossing om je magazijnprocessen te digitaliseren. Via een simpele scan kan je goederen digitaal invoeren, boeken en verplaatsen. Zo kan je papierloos werken, handmatige handelingen elimineren en veel tijd besparen. Je voorkomt fouten, wat weer leidt tot minder klachten en retouren. Je automatiseert het magazijnproces van begin tot eind. Van ontvangsten en opslag tot en met orderpicken en verzending. Via toonaangevende best-practices kan je snel aan de slag met geavanceerde mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan intelligente pickprocessen, barcodescanning, cyclustellingen en het aansturen van vervoerders.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Je magazijn inrichten in NetSuite WMS

Een succesvolle WMS-implementatie begint bij een solide basis. Richt je magazijn lay-out in definieer diverse strategieën en stel de prioriteit en afhandeling van taken in. Zorg dat artikelen voorzien zijn van de juiste data en pas menu’s en workflows naar eigen smaak aan.

toon meer over WMS-configuratie
NetSuite WMS HoofdmenuHet Nederlandse hoofdmenu van NetSuite WMS

Papierloos werken in het magazijn

Geen papieren picklijsten of ontvangstbonnen meer in je magazijn?! Het WMS van NetSuite zorgt ervoor dat je digitaal je taken af kunt handelen. Zowel bij het ontvangen als het verzenden van goederen.

toon meer over papierloos werken
NetSuite WMS OntvangstenEen overzicht van de ontvangsttaken in NetSuite WMS

Artikelmanagement

Om je WMS optimaal te kunnen laten functioneren moet je artikelmanagement op orde zijn. De stamgegevens van je artikelen moeten in orde zijn om de logistieke processen correct af te handelen op een scanner. Denk hierbij aan het vastleggen van de juiste barcodes en eenheden.

toon meer over Artikelmanagement
NetSuite WMS Aanpasbare SchermenSchermen zijn eenvoudig aanpasbaar in NetSuite WMS

Voor meer informatie kan je onderstaande video’s bekijken. Voor meer informatie kun je ook terecht op de site van NetSuite en op ons blog Wat voegt een Warehouse Management System toe aan ERP?

  • WMS en ERP in één
  • Werk Papierloos in het magazijn
  • Fouten voorkomen door scanning
  • Print Barcodes en Labels
  • Verwerk taken efficiënt
  • Aanpasbare schermen en workflows
  • Scan Batches en Serienummers

Meer weten? Bekijk onze brochure of check ons WMS-blog!

Data Sheets
NetSuite WMS

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

NetSuite WMS Multi-Order Picking (Engels)
In deze video wordt gedemonstreerd hoe meerdere orders in één pickopdracht in NetSuite WMS kunnen worden afgehandeld
NetSuite WMS Ontvangst & Putaway (Engels)
Zie in een korte demo hoe je eenvoudig interne bestellingen kunt verwerken met het geintegreerde WMS van NetSuite
NetSuite WMS Inventarisatie (Engels)
Bekijk de voorbereiding en uitvoering van een voorraadinventarisatie in NetSuite
NetSuite WMS Productie Picking & Ontvangst (Engels)
Met het WMS van NetSuite kun je onderdelen voor productieorders picken en de eindproducten ontvangen.
NetSuite WMS Pack Station (Engels)
Na het picken van (interne) orders kunnen deze via een speciaal hiervoor bestemd verpakstation gecontroleerd worden en aan dozen en/of pallets worden toegevoegd.
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.