Over ons

Wat zijn jouw doelen voor nieuwe ERP-software? Wil je het verschil gaan maken op gebied van klantervaring? Bedrijfsprocessen verbeteren, efficiënter werken?

Wat je doelstelling ook is, wij zijn gepassioneerd om jouw bedrijf optimaal te laten presteren en digitaal te innoveren. Dit doen we door onze specialistische kennis en expertise te combineren met de “True Cloud”-oplossing Oracle NetSuite. Zo zorgen we samen voor een duurzaam concurrentievoordeel om je bedrijf een vlucht vooruit te laten nemen!

gear

Fortiqo: jouw partner voor digitale innovatie

Met NetSuite-partner Fortiqo haal je een gedreven en betrouwbare samenwerkingspartner in huis. De laatste 15 jaar zijn vele klanten jou voorgegaan om kernprocessen digitaal te innoveren zoals Finance, CRM, Logistiek, Service en Productie. Als geen ander kennen we de last van on-premise ERP-systemen. Én het gebruiksgemak en de ontzorging van een overstap naar cloud-ERP.

Mis geen kansen in de markt door klem te zitten in een star ERP-systeem!

Focus op jouw business

Bij veranderende omstandigheden moet je als MKB-bedrijf snel kunnen schakelen en hierop in kunnen spelen. Met NetSuite en onze ondersteuning kan je het volle potentieel benutten van een schaalbare, toonaangevende cloud-oplossing. Géén IT-rompslomp, altijd up-to-date software en toch de mogelijkheid om te customizen. Daarmee houd je focus op je business!

Technische consultancy

Ook voor NetSuite-integraties en development is Fortiqo jouw partner. We hebben ruime technische expertise in huis om in NetSuite maatwerk te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan koppelingen met Magento (e-commerce), het ontwikkelen apps voor NetSuite en andere technische consultancy. We zijn ervaren in ontwikkeltechnieken zoals SuiteScript en RestLet.

Hoe wij (samen)werken

Of je nu klant, leverancier of partner bent, we hechten veel waarde aan een duurzame relatie. We stellen ons nuchter, pragmatisch en flexibel op. Samen met jou werken we toe naar resultaat, op basis van gelijkwaardigheid. Van een sparringpartner mag je verwachten dat we meedenken. Waar nodig geven we tegengas en dragen we passende oplossingen aan. Natuurlijk investeren we continu in onze eigen organisatie en ons productportfolio. Met jou houden we korte lijnen en we gaan volgens onze doordachte werkwijze secuur te werk. En ook onze persoonlijke aandacht, professionaliteit en werkplezier draagt hopelijk bij aan een prettige en vruchtbare samenwerking met jou!

Bekijk onze brochure Neem contact met ons op

  • Jouw partner voor innovatie
  • Focus op je business
  • 15 jaar ervaring in ERP
  • Gedreven en Betrouwbaar
  • Samen werken aan een duurzame relatie
  • We geven tegengas wanneer nodig
  • Persoonlijke aandacht

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.