Portaal

Verrijk de klantervaring van je bedrijf met het NetSuite Portaal. Via het klantenportaal kan je klanten op een zeer persoonlijke manier online van dienst zijn. Supportvragen beantwoorden, bestellingen ontvangen... Bedenk wat zo’n korte communicatielijn en al die zelfbedieningsopties voor je klanttevredenheid betekent. Tegelijkertijd versterk je de klantbinding voor de lange termijn. NetSuite helpt jou ook om beter samen te werken met partners en leveranciers.

gear

Platform voor online samenwerking

Het NetSuite Portaal is ideaal voor online samenwerking met zowel klanten, partners als leveranciers. Zo kan je klant in het portaal supporttickets aanmaken. Je kan toegang geven tot gepersonaliseerde content en relevante productdocumentatie. In een beveiligde omgeving kan je specifieke supporttools beschikbaar stellen, zoals de NetAnswers Knowledge Base. Hij/zij kan zelf zijn profiel bijwerken, de bestelgeschiedenis raadplegen, de orderstatus controleren en op ieder gewenst moment nieuwe bestellingen plaatsen. Zo vergroot het portaal de zelfredzaamheid van je klant.

Klantenportaal

Geef je klanten snel en veilig toegang tot NetSuite zodat je klanten gemakkelijk inzicht krijgen in hun openstaande offerte, orders en facturen. Via de klantencockpit wordt de informatie overzichtelijk weergegeven. Hierdoor krijgen je verkoopmedewerkers minder vragen per telefoon of e-mail en kunnen zij meer tijd besteden aan verkoop en klanttevredenheid.

toon meer over het klantenportaal

Leveranciersportaal

Ook je leveranciers kun je toegang geven tot NetSuite. Dit kan met name handig zijn als je werkt met uitbesteed werk. Ook kun je inkooporders delen met je leveranciers zodat zij deze aan kunnen vullen met relevante informatie.

toon meer over het leveranciersportaal

Partnerportaal

Partners kunnen een krachtig onderdeel deel zijn van je organisatie. Via het partnerportaal van NetSuite kun je optimaal en veilig samenwerken om zo gezamenlijk de beste resultaten te halen! Deel verkoopkansen met elkaar en geef inzicht via rapportages.

toon meer over het partnerportaal

Demo

Met de informatie op deze pagina krijg je hopelijk een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan
  • Klanten online toegang geven
  • Ook voor leveranciers
  • Deel relevante verkoopinformatie
  • Geef actueel inzicht in voorraad
  • Klant kan zelf orders invoeren
  • Registreer tijd van uitbesteed werk
  • Werk samen met partners
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.