NetSuite Klantenportaal

Verrijk de klantervaring van je bedrijf met het NetSuite Portal. Via het klantenportaal kan je klanten op een zeer persoonlijke manier online van dienst zijn. Supportvragen beantwoorden, bestellingen ontvangen... Bedenk wat zo’n korte communicatielijn en al die zelfbedieningsopties voor je klanttevredenheid betekent. Tegelijkertijd versterk je de klantbinding voor de lange termijn. En de klant neemt jouw verkoopafdeling ook nog veel werk uit handen!

gear

Geef je klanten toegang tot NetSuite

Geef je klanten snel en veilig toegang tot NetSuite zodat je klanten gemakkelijk inzicht krijgen in hun openstaande offerte, orders en facturen. Via de klantencockpit wordt de informatie overzichtelijk weergegeven. Hierdoor krijgen je verkoopmedewerkers minder vragen per telefoon of e-mail en kunnen zij meer tijd besteden aan verkoop en klanttevredenheid.

 • Deel informatie
  Deel alle relevante informatie over het order-to-cash proces met je klanten. Offertes, orders en facturen kun je gemakkelijk delen zodat je klanten realtime inzicht krijgen in de afhandeling van hun order. Ook heeft je klant de mogelijkheid om een overzicht uit te draaien van alle bestelde artikelen. Tot slot kun je een productcatalogus beschikbaar stellen inclusief afbeelding en voorraadinformatie.
 • Registreer orders en retouren
  Vanuit de klantentoegang kunnen je klanten ook hun eigen orders invoeren waarbij ze gelijk informatie krijgen over de voorraad en hun prijzen. Bij het aanmaken van de order kan de klant zijn PO# invullen en een instructie of opmerkingen plaatsen voor de orderverwerking.
 • Log support cases
  Je klant is daarnaast in de gelegenheid om een vraag of ticket aan te maken in het systeem. Deze functie is volledig geïntegreerd met de CRM en supportfuncties van NetSuite waardoor je klant ook wordt geïnformeerd over de voortgang.
 • Registreer betalingen
  NetSuite biedt de mogelijkheid om betalingen te verwerken waarbij de betalingen gelijk worden afgestemd tegen de openstaande facturen. Zo voorkom je eventuele handmatige handelingen op de financiële afdeling.
 • Beheer toegang
  Een klant geef je gemakkelijk toegang vanuit NetSuite. Je klant kan daarna zelf andere personen binnen de organisatie toegang verlenen. Wel zo efficiënt!

Demo

Met de informatie op deze pagina krijg je hopelijk een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan
 • Klanten online toegang geven
 • Deel relevante verkoopinformatie
 • Geef actueel inzicht in voorraad
 • Klant kan zelf orders invoeren
 • Verwerk support aanvragen
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.