NetSuite – Kwaliteit

NetSuite biedt je krachtige tools om optimale kwaliteit te kunnen garanderen. Want het leveren van een kwalitatief hoogwaardig product vraagt om een bedrijfsbrede benadering van kwaliteitsmanagement. NetSuite laat gedurende het hele ontvangst-, zend- en productieproces op het juiste moment de benodigde tests uitvoeren, vastleggen en analyseren. Zo helpt NetSuite je om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren tegen zo laag mogelijke kosten.

 

gear

Complete oplossing voor kwaliteitsmanagement

NetSuite biedt een complete oplossing voor kwaliteitsbeheer binnen een productie- of handelsbedrijf. De benodigde inspecties plan je snel en eenvoudig in. Tijdens het proces geeft NetSuite aan wanneer welke items getest moeten worden. Het pakket verzamelt de resultaten en toont deze in overzichtelijke rapporten ter analyse. Op een vergelijkbare manier kan je ook leveranciers beoordelen. Door inspectieplannen te koppelen aan specifieke artikelen kun je voor iedere toepassing, klant of leverancier andere regels opstellen.

Ga naar video’s Bekijk onze brochure

Stel inspectieplannen op

Aan de ene kant wil je een zo hoog mogelijke kwaliteit nastreven, aan de andere kant moeten processen ook zo efficiënt mogelijk worden ingericht. Binnen een inspectieplan kun je allerlei parameters opgeven waarmee je voor iedere situatie een inspectieplan op maakt kunt maken.

toon meer over inspectieplannen

Houd grip op kwaliteitsmanagement

Als kwaliteitsmanager kan je gemakkelijk een overzicht creëren van de openstaande inspecties. Via de rapportage mogelijkheden kan er een overzicht worden gecreëerd van de score op de verschillende kwaliteitstesten.

toon meer over kwaliteitsmanagement

Uitvoeren van kwaliteitscontroles

Als kwaliteitsmedewerker werk je op de werkvloer met de kwaliteitsapp zodat je op een gebruiksvriendelijke manier de controles kunt verwerken. Zodra je inlogt in de app krijg je een overzicht van de af te handelen controles.

toon meer over kwaliteitscontroles
  • Uitgebreid kwaliteitsbeheer, bínnen je ERP
  • Definieer inspectieplannen voor iedere fase
  • Voor inkomende, interne en uitgaande stromen
  • Inzicht in nog uit te voeren controles
  • Prioriteer controles bij spoedopdrachten
  • Gebruiksvriendelijke app voor werkvloer
  • Slimme rapportagemogelijkheden

Meer weten? Bekijk onze brochure!

Video's

Met onderstaande demo-video's krijg je een goede eerste indruk van de mogelijkheden van NetSuite. Natuurlijk geven we je met plezier een persoonlijke (online) demo. Helemaal toegespitst op jouw vragen en situatie, zodat je gelijk een goed beeld krijgt. Vraag nu een persoonlijke demo aan!

Vraag demo aan Bereken jouw prijs

Kwaliteitsmanagement (Engels)
Deze video laat zien hoe kwaliteitsmanagement werkt binnen NetSuite
Invoer op de werkvloer (Engels)
Kwaliteitsmanagement op de werkvloer
Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.