Jaco de Nooij geeft Fortiqo technisch impuls

2 juli 2021 - Nieuws

Met gepaste trots kondigen we aan dat we het Fortiqo-team uitbreiden met technisch specialist Jaco de Nooij. Deze door de wol geverfde ERP-expert zal de technische afdeling binnen Fortiqo verder gestalte geven, met name op gebied van integraties en digitaliseren van processen. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter adviseren en slagvaardiger optreden bij de technische vraagstukken tijdens implementatietrajecten. Jaco zal per direct bij Fortiqo aan de slag gaan.

Technische ervaring en expertise

Jaco kan leunen op ruim 13 jaar ervaring bij diverse toonaangevende IT-bedrijven. Hij startte zijn carrière als business analist bij Capital ID, waarna hij zich als technisch lead consultant bij SAP Business One-partner AGION richtte op ERP-koppelingen en productonwikkeling. De laatste tijd werkte Jaco als Integration Manager bij Visma. “Erg gaaf om nu deel uit te maken van dit gedreven team. Ik zie er ontzettend veel uitdaging in om met NetSuite aan de slag te gaan. Een stabiel en flexibel platform met uitgebreide integratiemogelijkheden zorgen ervoor dat we onze klanten kunnen helpen hun processen nog verder te optimaliseren en te integreren met andere oplossingen”, blikt Jaco vooruit.

Do’s en don’ts van procesautomatisering

Hendri Wessels, mede-eigenaar van Fortiqo, spreekt met de toetreding van Jaco van een strategische zet. “Doordat onze klanten verder blijven innoveren, is er steeds meer behoefte aan verregaand geautomatiseerde processen. Ook koppelingen met andere softwareoplossingen zijn aan de orde van de dag. En dan is er nog de opmars van IoT wat interessante koppelmogelijkheden met een ERP als NetSuite biedt. Dat vraagt niet alleen om diepgaande technische expertise, maar ook om jarenlange ervaring in de do’s en don’ts qua integraties en procesautomatisering. Wij zijn ervan overtuigd dat Jaco onze dienstverlening op dit gebied naar een nog hoger niveau kan tillen”.

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen.